Gat Logo Gat Logo
Trenutno se nalazite Home > Vesti
English

Vesti

Sa nama do Energije

Vesti

 

 

SERTIFIKAT ISO 50001  

 Obaveštavamo Vas da se naša kompanija sertifikovala za upravljanje energetskom efikasnošću i da smo dobili sertifikat ISO 50001.  ISO 50001 je najznačajniji standard za upravljanje energijom. Njegovom implementacijom  povećava se energetska efikasnost, smanjuju se troškovi i umanjuje negativan uticaj na životnu sredinu.

 

 

 

Objekat useljiv!

 

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je stambeni objekat u ulici

Kornelija Stankovića BB uspešno prošao tehnički prijem i da je zvanično useljiv.

 

 

 

 

 

57. Međunarodni  sajam  tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu

13 - 17. maj 2013.


GAT d.o.o. je kao i prethodnih godina izlagao na  57. Međunarodnom  sajamu  tehnike i tehničkih dostignuća koji se održao od 13. do 17. maja 2013. godine na Beogradskom sajmu. Na ovom najznačajnijem privrednom i tehnološkom  događaju u Srbiji i jugoistočnoj Evropi prezentovali smo  naš proizvodni program i tom prilikom smo na našem štandu ugostili veliki broj saradnika.

 

CIGRE Srbija, 31. Tradicionalno savetovanje na Zlatiboru  

26 - 30. maj 2013

 

GAT d.o.o.je i ove godine kao veliki sponzor učestvovao na 31. savetovanju Srpskog komiteta Međunarodnog saveta za velike električne mreže CIGRE SRBIJA. To je jedan od 58 nacionalnih komiteta Međunarodnog saveta za velike električne mreže CIGRE koji se bavi stručnim i naučnim pitanjima iz oblasti proizvodnje, prenosa i distribucije električne energije, proizvodnje električne opreme i problematikom elektroenergetskih sistema.